Cerje, 23. september 2013 / Novice / Pomembno
Obeležitev svetovnega dneva miru na Cerju

Pri pomniku braniteljem slovenske zemlje je v soboto, 21. septembra 2013 potekala že tradicionalna prireditev ob Svetovnem dnevu miru. Slavnostni govornik na prireditvi je bil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Udeležence je tokrat prvič pozdravil tudi predsednik Pokrajine Gorica Enrico Gherghetta.

Cerje , 16. september 2013 / Novice
Svetovni dan miru - Cerje 2014

Prireditev ob Svetovnem dnevu miru, bo potekala v soboto, 21. sptembra 2014 ob 12.00 uri. Slavnostna govornika bosta predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in predsednik Pokrajine Gorica Enrico Gherghetta. Vabljeni.

Novo mesto, 02. september 2013 / Pohodi
OZVVS Dolenjska
Pohod na Trebelno

Območno združenje Sovenskih čatnikov Novo mesto in Združenje Sever Dolenjske in Bele Krajine organizirata pohod na Trebelno, ki bo 7. septembra 2013 s pričetkom ob 7. uri izpred gostilne Pugelj v Ždinji vasi. Kot vsako leto, bo tudi letos poskrbljeno za morebitne "onemogle" in povratek iz Trebelnega nazaj, na izhodiščno točko.

Ljubljana, 26. avgust 2013 / Obvestila / Pomembno
IZJAVA ZA JAVNOST ZVVS – ROVTE

Veterani, združeni v Zvezi veteranov vojne za Slovenijo, z zaskrbljenostjo in tudi ogorčenjem spremljamo nadaljevanje delitve slovenskega naroda in ponarejanje ter prilagajanje zgodovine strankarskim in osebnim potrebam in koristim.

Vuzenica , 19. avgust 2013 / Novice
Govor predsednika ZVVS ob obletnici Zidanškove brigade

V okviru 19. Vuzeniškoh dnevov je potekalo tudi tradicionalno srečanje bork in borcev Zidanškove brigade. Slavnostni govornik na prireditvi je bil predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič.  

Bele Vode nad Šoštanjem, 04. avgust 2013 / Srečanja
OZVVS Šoštanj
Evropska poslanka Zofija Mazej Kukovič obiskala Dom veteranov OZVVS Šoštanj

Evropska poslanka Zofija Mazej Kukovič ter krajanke in krajani Belih Vod nad Šoštanjem so pred dnevi  obiskali Dom veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj v  Belih Vodah, ki so si ga šoštanjski veterani uredili v bivši Osnovi šoli.  Ob tej priložnosti je predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik predstavil dejavnost območnega združenja in načrti za prihodnost.

Ptuj, 03. avgust 2013 / Šport
OZVVS Ptuj
12. ribiško tekmovanje Ptuj 2013

Člani OZVVS Ptujs smo pripravili 12. ribiško tekmovanje.

Pokljuka, 15. julij 2013 / Novice
8. seja predsedstva Zveze veteranov vojne za Slovenijo

V sklopu prireditve ob zaključku 28. spominskega pohoda na Triglav je imelo predsedstvo Zveze veteranov vojne za Slovenijo še svojo 8. redno sejo. Na seji so obravnavali poročilo o porabi sredstev v obdobju 1-6/2013, se seznanili z zaključkom zbiranja podpisov o zakonodajni pobudi in se  seznanili s poročilom z zasedanja evropskega komiteja v Stockholmu ter z načrtovanimi varčevalnimi ukrepi.

Pokljuka, 15. julij 2013 / Novice
28. Pohod borcev in veteranov na Triglav

V soboto se je zaključil že 28. tradicionalni pohod borcev in veteranov na Triglav. Pohoda se je udeležilo več kot 600 pohodnikov iz vse Slovenije.

Kog, 07. julij 2013 / Novice
Tradicionalno srečanje veteranov in gasilcev na Gomili pri Kogu

Krajani KS Kog pri Ormožu, gasilci GZ Ormož, člani OZVVS Ormož in OZSČ Ormož so se v nedeljo, 7. julija 2013 srečali na prireditvi na Gomili. Tradicionalno srečanje je posvečeno spominu na dogodke v vojni za Slovenijo 91.

Ljubljana, 05. julij 2013 / Novice / Pomembno
Podpisi podpore za spremembo 101. člena ZUJF-a predani v državni zbor

Spoštovani, v četrtek, 04.07.2013 smo predstavniki Zveze veteranov vojne za Slovenijo in Združenja Sever predali podpise podpore za spremembo 101. člena ZUJF-a v Državni zbor. Potrebno število zbranih podpisov je krepko preseglo število 5.000, kolikor je minimalno število po Zakonu o referendumu in ljudski iniciativi. Z množičnostjo in organiziranostjo obveščanja, zbiranja in distribucije podpisov smo dokazali, da veterani še vedno zmoremo in znamo stopiti skupaj in se boriti za svoje pravice, kot tudi za pravice drugih sodržavljanov. Velika zahvala gre vsem tistim, ki ste na kakršen koli način sodelovali v omenjeni akciji zbiranja podpisov. Še posebej gre zahvala vsem volivkam in volivcem, ki so prispevali svoj podpis k pobudi zahtevka za vložitev zakonodajnega postopka. Ni vas bilo malo, ki ste aktivirali cele družine, prijatelje in znance. To nas navdaja z velikim ponosom in nam daje veliko moč, da se še naprej zavzemamo za pravice vojnih veteranov. Upamo, da bodo tudi predstavniki ljudstva upoštevali jasno izraženo voljo ljudi in potrdili predlagano zakonodajno spremembo.

Moravske Toplice, 04. julij 2013 / Novice
Ugoden popust za veterane v Termah Vivat

Terme Vivat Moravske tolice so pripravile za vojne veterane posebno ugodno ponudbo s 30 % popustom za naše člane. Popust velja tudi za družinske člane.

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 11.04.2021 03:33:00 | čas izdelave strani: 0,660s