< nazaj na novice

21. september 2018 / Pomembno

Kraj: Štore

Uspešna 14. predstavitev SV in policije v Štorah

V športnem parku na Lipi se je Slovenska vojska in policija tudi letos predstavila krajanom, šolarjem in vsem, ki so si prišli ogledati njihovo tehniko in osebno oborožitev. Takšne predstavitve v lokalnem okolju so čudovita priložnost za spoznavanje poklicev kot so vojak in policist.
Tako kot vsako leto, se je predstavitve udeležilo tudi letos veliko otrok iz osnovne šole in vrtca ter krajanov in stanovskih kolegov sosednjih občin. S svojim obiskom nas je počastil tudi generalni sekretar zveze slovenskih častnikov brigadir v. p. Martin Jugovec in drugi prijatelji. Veseli smo bili tudi obiska našega župana in poveljnika vojašnice Franca Rozmana Staneta iz Celja.
 
Vsako leto se našemu vabilu prijazno pridružijo tudi sodelavke Centra za krepitev zdravja, ki deluje v  Zdravstvenem domu Celje. Prizadevne sestre so imele polne roke dela. Zahvaljujemo se vsem sodelujočim in vsem, ki so obiskali to predstavitev. Še posebno zahvalo namenjam vodstvu Osnovne šole Štore in prizadevnim učiteljicam in vzgojiteljicam, ki so v tako velikem številu pripeljale otroke. Posebno zahvalo namenjam predstavniku SV majorju Alenu Tkavcu za vsakoletno angažiranje in sodelovanje ter našim prizadevnim članom, ki poskrbijo tudi za pogostitev.

S to predstavitvijo naše Slovenske vojske in policije smo v Štorah začeli s pripravami na 50. obletnico ustanovitve Teritorialne obrambe. Namreč, 20. novembra letos bo minilo natanko 50 let od ustanovitve. Na svojem strelišču za zračno puško želimo pripraviti tekmovanje takratnih pripadnikov  TO, ki smo sedaj včlanjeni v častniško in veteransko organizacijo občine Štore.


Predsednik častniške in veteranske organizacije Štore
Srečko KrižanecVir: Srečko Križanec

Slikovne priloge

  • 24. 09. 2018
    Na predstavitvi

  • 24. 09. 2018
    Predstavitev so si z zanimanjem ogledali tudi najmlajši


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 882
št. pogledov trenutnega uporabnika: 870
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 04.12.2021 11:08:50 | čas izdelave strani: 0,407s