< nazaj na novice

10. april 2018 / Pomembno

Kraj: Ljubljana

Predsednik vlade Republike Slovenije sprejel predstavnike KODVOS-a

Dne, 10. aprila 2018 je predsednik vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar sprejel predstavnike veteranskih in domoljubnih organizacij, združenih v KODVOS.
Prisotni  predstavniki so na kratko predstavili aktivnosti njihovih organizacij v preteklem letu in ob tem izpostavili nerešena vprašanja, za katera bi želeli, da se jih reši še v mandatu sedanje vlade oz. v naslednjem mandatu.
Predsednik vlade je ocenil, da je bilo sodelovanje v preteklem letu dobro in ob tem izrazil zadovoljstvo, da je sofinanciranje organizacij sedaj stabilno ter pohvalil negovanje vrednot veteranskih in domoljubnih organizacij. Ob tem je poudaril, da je potrebno na področju šolstva vključiti več vsebin, ki so namenjene vojaški zgodovini. Žal mu je, da pri pravicah invalidov ni bil dosežen napredek. Težave je potrebno reševati postopno, saj ima vlada kompleksno nalogo voditi državo čim bolj uravnoteženo.
V nadaljevanje je izrazil zaskrbljenost ob pojavljanju sovražno nastrojenih skupin in da so šle zadeve v določenih primerih predaleč. Nedostojno je tudi prirejanje dvojnih proslav ob državnih praznikih.
Predsednik vlade RS dr. Miro Cerar se je ob koncu srečanja vsem predstavnikom veteranskih in domoljubnih organizacij iskreno zahvalil za njihovo delovanje in poudaril, da se je v sredinah veteranskih in domoljubnih organizacij vedno prijetno in dobro počutil.Vir: ZVVS

Slikovne priloge

  • 11. 04. 2018
    Predstavniki KODVOS-a s predsednikom vlade RS dr. Mirom Cerarjem

  • 11. 04. 2018
    Sprejem pri predsedniku vlade RS

  • 11. 04. 2018
    Sprejem pri predsedniku vlade RS


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 1081
št. pogledov trenutnega uporabnika: 1074
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 08.12.2021 10:54:29 | čas izdelave strani: 0,414s