< nazaj na novice

01. september 2017 / Pomembno

Kraj: Kočevje

Pohod na Goteniški Snežnik - vabilo

Pohod na Goteniški Snežnik - vabilo

Spoštovane veteranke in veterani, dragi prijatelji!

OZVVS Kočevje, ZVVS in Planinsko društvo Kočevje organizirajo tradicionalni spominski pohod na Goteniški Snežnik v soboto, 16. septembra 2017, v počastitev spomina na prvi postroj pripadnikov 30. razvojne skupine Teritorialne brigade oziroma 27. brigade Teritorialne obrambe Slovenije.

Zborno mesto je v parku MSNZ v Kočevski Reki. Pohodniki se predhodno prijavimo na prijavnem mestu do 09.00 ure. Po pozdravnem nagovoru udeležencem, se z avtobusom odpeljemo za izhodiščno točko za pohod. Pot nas bo vodila preko Kamenega zida do lokacije za kratek postanek, kjer bomo udeleženci prejeli topli napitek in malo okrepčila. Pot nadaljujemo do samega vrha in nato naprej proti Taborski steni. Po krajši predstavitvi in ogledu prizorišča, se bomo z avtobusom prepeljali na zborno mesto, kjer bo sledila krajša slovesnost ob obletnici samostojne Slovenije. Po toplem obroku in napitku, ki bo sledil, bomo lahko udeleženci pohoda zaplesali ob zvokih ansambla in še pokramljali s prijatelji. Ob številnih obveznostih, ki jih gotovo imate, je tako dobrodošla možnost za malce sprostitve, srečanje prijateljev, pa tudi obujanje spominov na čas, ki nas druži. Udeleženci, ki se pohoda ne zmorejo udeležiti, lahko počakajo na zbornem mestu in se nam pridružijo ob zaključku pohoda.

Po oceni planincev je ne pretežke hoje za okoli 4 - 6 ur. Pohod bo ob vsakem vremenu in je na lastno odgovornost. Pohod je voden s strani vodnikov Planinskega društva Kočevje. Startnine za OZVVS ni. Za pohod je potrebna vremenu primerna obutev in obleka.

Veseli bomo vašega prihoda, zato vas prosimo, da nam zaradi lažjega planiranja do vključno ponedeljka, 11. septembra 2017, sporočite število pohodnikov iz vašega združenja v pismeni obliki na naslov OZVVS Kočevje, Reška cesta 005, 1330 Kočevje ali na E-pošto. Za dodatna pojasnila:

Anton Vovko 041 402-350, predsednik OZVVS Kočevje,
E-pošta: adriatic.toni@siol.net.

V pričakovanju skorajšnjega snidenja pod vznožjem Goteniškega Snežnika tudi letos, vam pošiljamo lep veteranski pozdrav.        Predsednik OZVVS Kočevje
        Anton VovkoVir: ozvvs Kočevje

Slikovne priloge

  • 01. 09. 2017
    zvvs


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 1953
št. pogledov trenutnega uporabnika: 1930
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 11.04.2021 03:37:52 | čas izdelave strani: 0,425s