< nazaj na novice

25. maj 2017 / Pomembno

Kraj: Štore

Predstavitev Slovenske vojske in policije v športnem parku na Lipi.

Predstavitev  Slovenske  vojske  in  policije v športnem parku  na Lipi.

Slovenska vojska in policija sta se že trinajstič predstavili v športnem parku na Lipi. Tokrat zopet v spomladanskem  času.  Vojaki so predstavili svojo osebno opremo in oborožitev ter vojaška vozila. Predstavili  so vojaško taktično stezo za otroke, na kateri so lahko otroci preizkušali svoje gibalne sposobnosti. Letos so dobili za opravljeno premagovanje ovir  tudi pisne diplome. Razumljivo, da to stezo uporabljajo v vojašnicah tudi sami. SV je dober zaposlovalec  zdravih, izobraženih in mladih ljudi. Takšne predstavitve v lokalnem okolju so čudovita priložnost za spoznavanje vojaškega poklica.
Tudi  policija se na naše vabilo z veseljem pridruži  vsako leto.  Prav tako so tudi oni  prikazali  svojo opremo, ki je nujno potrebna za njihovo delovanje. Otroci so jo z zanimanjem občudovali.
Letos se je predstavitve udeležilo veliko obiskovalcev. Razveselili smo se vsakogar. Tudi na takšen način skrbimo za promocijo naše občine v slovenskem prostoru. Naklonjeno nam je bilo tudi vreme. Prizadevni delavci iz Doma na Lipi, so pripeljali svoje oskrbovance. Letos se je že drugič  predstavil tudi Center  za krepitev zdravja, ki deluje v  ZD Celje. Prizadevne sestre so imele polne roke dela.
Tako je bilo v dopoldanskem delu v športnem parku na Lipi nadvse živahno. Popoldan  je  potekal  nogometni turnir na  katerem je sodelovalo osem ekip. Domačini smo bili letos zmagovalci.
Zahvaljujem se vsem, ki so aktivno sodelovali na tej predstavitvi. Dokazali smo, da smo v Štorah odlični organizatorji in dobri  gostitelji. Moja največja in iskrena  zahvala pa je namenjena vodstvu Osnovne šole Štore, njihovim učiteljem in vzgojiteljicam vrtca, ki so pripeljali otroke v tako velikem številu.  Naši otroci so resnično največji in najbolj hvaležni obiskovalci takšnih prireditev. Nasvidanje drugo leto na 14. srečanju Slovenske vojske in policije na Lipi.

Predsednik OZVVS Štore
Srečko Križanec

Slikovne priloge

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah


 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah

 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah


 • 29. 05. 2017
  Obrambni dan v Štorah


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 1785
št. pogledov trenutnega uporabnika: 1764
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 05.12.2021 00:36:16 | čas izdelave strani: 0,417s