< nazaj na novice

18. maj 2016

Kraj: Kamnik

Prva seja Predsedstva ZVVS v novi sestavi

Člani Predsedstva ZVVS so se včeraj, 18.5.2016 prvič sestali v novi sestavi. Seja je potekala v sejni sobi občine Kamnik.
Uvodoma je zbrane nagovoril župan občine Kamnik Marjan Šarec, ki je navzočim izrekel iskreno dobrodošlico v Maistrovem mestu  ter podaril pomen in vlogo veteranov vojne za Slovenijo v osamosvojitveni vojni kot tudi skrb in poslanstvo ohranjanja  vrednot osamosvojitve. Ob tem je izpostavil dobro sodelovanje tudi z OZVVS Kamnik.
Predsednik ZVVS se je v imenu Zveze veteranov vojne za Slovenijo županu zahvalil za gostoljubje, predvsem pa za vso podporo in razumevanje, ki ga občina Kamnik izkazuje veteranom pri njihovem prizadevanju ohranjanja spomina na dogodke iz leta 1990 in 1991.
V nadaljevanju so člani predsedstva na prvi seji v novi sestavi opravili pregled zapisnika 23. seje, se seznanili s potekom priprav na slovesnost ob Dnevu državnosti, ki bo 22. junija v Velenju, potrdili predlog Rebalansa Finančnega načrta za leto 2016, se seznanili z informacijo o porabi sredstev za obdobje 1-4 2016, potrdili začrtane naloge Zgodovinske komisije, obravnavali osnutek Usklajevalnega odbora slovenskih članic SVF.
V nadaljevanju je predsedstvo potrdilo člane Komisije za kadrovska in statusna vprašanja, ki jo sestavljajo: Emil Bovhan, Andrej Božiček, Dušan Bremec, Zvone Vatovec, Anton Vovko, Ljubica Lija Debeljak, Silvo Boštjančič, Drago Pristovnik, Bogdan Ladinik, Janko Bobnar, Igor Iljaš, Anton Stritih in Živko Stanič. Za Predsednika komisije je predsedstvo imenovalo Draga Pristovnika.
Predsedstvo je imenovalo člane Komisije za šport v naslednji sestavi: Adi Vidmajer, Janez Kunstelj, Darko Mržek, Aleš Štefančič, Rajko Todorovski, Mitja Jankovič, Anton Kočevar in Vlado Ličen. Za predsednika komisije je predsedstvo imenovalo Adija Vidmajerja.
Uredniški odbor glasila Veteran po sklepu predsedstva sestavljajo: Danijel Božič kot glavni urednik, Matjaž Žirovnik kot odgovorni urednik in člana Boris Knific in Jože Kuzman.
Vsem imenovanim članom komisij in uredniškega odbora iskreno čestitamo in želimo uspešno delo.Vir: ZVVS

Slikovne priloge

 • 19. 05. 2016
  Predsednik ZVVS Ladislav Lipič in župan občine Kamnik Marjan Šarec

 • 19. 05. 2016
  Člani predsedstva ZVVS in predsednik OZVVS Kamnik mag. Zvonko Cvek

 • 19. 05. 2016
  Člani predsedstva ZVVS

 • 19. 05. 2016
  Člani predsedstva ZVVS


 • 19. 05. 2016
  Člani predsedstva ZVVS

 • 19. 05. 2016
  Člani predsedstva ZVVS


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 2391
št. pogledov trenutnega uporabnika: 2364
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 05.12.2021 00:35:15 | čas izdelave strani: 0,396s