< nazaj na novice

08. januar 2015 / Šport / Pomembno

Kraj: Idrija

11. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu - Cerkno 2015

V soboto, 31. januarja 2015 bo na smučiščih Smučarskega centra Cerkno potekalo že 11. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu.

 

V nadaljevanju objavljamo razpis.

 

RAZPIS   11. PRVENSTVA VETERANOV VOJNE  ZA SLOVENIJO V VELESLALOMU – CERKNO 2015

11. prvenstvo veteranov vojne za  Slovenije v veleslalomu bo ekipno in posamično. Prvenstvo bo potekalo v okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«.  Na tekmovanje vabimo tekmovalce območnih združenj VVS.
11. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 31. januarja 2015 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno
Izvleček iz programa :
Smučarski center Cerkno:
 9.00    Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog,
 9.40    Otvoritev
10.30   Start tekmovalcev na 11. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu  –  tekmujejo: člani ZVVS, člani združenja Sever in člani ZSČ 

Hotel Cerkno:
13.00 Zbiranje udeležencev pred Hotelom Cerkno, kosilo
14.30  Zaključna slovesnost z razglasitvijo rezultatov
Osnovna pravila tekmovanja:
Vsak udeleženec lahko na dan prireditve, kot  tekmovalec nastopi samo enkrat (kot član ZSČ, kot član ZB,
pripadnik SV, član ZVVS,...). Če se kasneje ugotovi , da je tekmoval večkrat, se ga v vseh kategorijah diskvalificira.
Nastopajo lahko samo člani ZVVS iz vse Slovenije.
Tekmovanje poteka posamično v  naslednjih kategorijah: 
-    moški letnik 1962 in mlajši
-    moški letnik 1952 do 1961
 -   moški  letnik 1951 in starejši
 -   ženske (vseh starosti).

Vsi  tekmovalci tekmujejo posamično.
Medalje za posamično tekmovanje, ki jih prejmejo prvi trije v vsaki kategoriji, podeli  Zveza
veteranov vojne za Slovenijo.
Ekipno tekmujejo tekmovalci območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo. Za ekipno tekmovanje pri ZVVS se štejeta po dva najboljša časa v vseh treh moških kategorijah (skupno šest časov). Prve tri ekipe v trajno last prejmejo pokale, ki jih podeli Zveza veteranov vojne za Slovenijo.
Zmagovalna ekipa prejme (za obdobje enega leta) prehodni pokal odprtega veteranskega prvenstva Slovenije v veleslalomu, ki ga podeljuje ZVVS. Prehodni pokal prejme ekipa v trajno last ob treh zaporednih osvojitvah ali po petih zmagah s presledki.
Posamezno OZ ZVVS lahko prijavijo neomejeno število tekmovalcev.
Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno. Koordinator za veteransko prvenstvo v veleslalomu: Franci Ferjančič GSM 041-475 312
Prijave in stroški tekmovalcev:
Posamezne ekipe plačajo smučarsko karto in bon za prehrano. Stroške organizacije in nagrad krije ZVVS.
Tekmovalca lahko prijavi samo njegova organizacija na prijavnem obrazcu – posamičnih prijav in prijav brez prijavnic, ne bomo upoštevali.
Prijave tekmovalcev morajo obsegati naslednje podatke: ime in sedež OZ VVS imena, priimke in letnice rojstva ter članske številke članskih izkaznic tekmovalk in tekmovalcev, ime in priimek ter telefon kontaktne osebe.
Prijave sprejemamo, (po možnosti po E-mailu) najkasneje do srede 21. Januarja 2015, za tem pa bo izvedeno žrebanje štartnih številk. Tehničnemu izvajalcu (Trim klubu Cerkno) bomo zbrane prijave posredovali 22.01.2015, ta pa nam bo dostavil startne liste do ponedeljka 26.01.2015, ko jih bomo posredovali vsem prijavljenim OO ZVVS.

Vse ekipe bomo obvestili o prejemu prijave in morebitnih dodatnih podrobnostih. V primeru, da ekipe ne bodo prejele potrditve, pomeni, da organizator prijave ni prejel. V primeru prestavitve (vremenske razmere), vas bomo pravočasno obvestili.

Ne hitite s prijavami, pošljite jih zadnji dan.

Prijave tekmovalcev morajo obvezno biti na prijavnem obrazcu, ki je objavljen na spletni strani, dostavljen pa bo tudi vsem OO ZVVS. Žrebanje bo potekalo po ekipah, zato morajo biti tekmovalci na obrazcu razvrščeni po kakovosti (oziroma kot želite, da bodo startali) od najboljšega navzdol.
Naknadnih prijav, sprememb in zamenjav, po prijavnem roku ne bomo upoštevali. Svetujemo, da prijavite samo tekmovalce, katerih udeležba je zanesljiva.
Vodje ekip prevzamejo pakete, ki vsebujejo štartne številke, na Smučarskem centru Cerkno od 8.30 dalje in sicer na stojnici nasproti blagajne vstopne postaje smučarske proge Brdo, ki bo ustrezno označena.
Za nakup smučarskih kart in bonov za kosilo vodje ekip, na posebej označeni blagajni vstopne postaje smučarske proge Brdo, predložijo naročilnico, na podlagi katere jim bo naknadno izstavljen račun. Naročilnica naj vsebuje popolne podatke o naročniku in se glasi na naslov dobavitelja: Hotel Cerkno d.o.o., Sedejev trg 8, 5282 Cerkno. 
Strošek na tekmovalca: dnevna  smučarska karta: 14,50 EUR,  kosilo: 6 EUR. krijejo prijavitelji ekip. Za spremljevalce, ki ne bodo smučali, povratna karta za dostavno sedežnico stane 4 EUR.
VAŽNO : Sprememba: Letos je možno kositi v restavraciji Smučarskega centra Cerkno na smučišču ali v Hotelu v Cerknem. Zato to obvezno navedite ob prijavi.
(Še vedno je na razpolago Spominski bilten ob 10. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenije v veleslalomu, ki je bil izdan 2014).
Prijave pošljite na naslov (na E-mail): franci.ferjancic@siol.net
Nasvidenje na Smučarskem centru Cerkno na Črnem Vrhu nad Cerknim!

Idrija, 05.01.2015

Predsednik OZVVS Idrija-Cerkno                                                                                                              
Marko Mikuž                                               

Datotečne priloge


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 2593
št. pogledov trenutnega uporabnika: 2564
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 05.12.2021 00:28:22 | čas izdelave strani: 0,409s