< nazaj na novice

07. november 2013 / Vabila

Kraj: Izola/HotelDelfin***;Rogaška Slatina/Vila Ana**

OZVVS Šoštanj

Posebna ponudba letovanja za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Hotel Delfin*** iz Izole nudi ponudbo letovanja tudi  izven sezone (november, december 2013) za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS), ki lahko letujejo pod ugodnejšimi pogoji. Hotel Delfin*** v Izoli leži tik ob morju, 10 minut hoda do starega mestnega jedra Izole. V notranjih bazenih je morska voda segreta na 30 oziroma 33°C, na voljo je tudi zunanji bazen. Predvsem, pa je pri njih veselo tudi ob večerih, ko zapojejo in zaplešejo.
Cena vključuje polpenzion (samopostrežni zajtrk, izbira med tremi meniji pri kosilu/večerji), prost vstop v bazene z ogrevano morsko vodo, jutranja telovadba v bazenu ali na prostem, popoldanska telovadba v bazenu, ob petkih in sobotah ples… V ceni je že upoštevan dogovorjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.

K njim lahko pridete s prevozom v lastni režiji, lahko pa se odločite za vlak in hotel bo poskrbel za brezplačni prevoz med železniško postajo v Kopru in hotelom v Izoli.
V primeru, da ste član zveze/združenja hkrati tudi član društva upokojencev v okviru zveze ZDUS, se lahko odločite bodisi za koriščenje popusta za člane DU (ta popust ne pripada ostalim sopotnikom, če niso tudi sami člani DU), ali popust namenjen članom zveze/združenja in njihovim sopotnikom. Član se odloči za njemu bolj ugodno ponudbo.

Če pa želite biti sami gospodarji svojega časa, lahko izberite oddih tudi v Garni hotelu Vila Ana** v Rogaški Slatini, kjer je v ceni tudi že upoštevan dogovorjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.
Vila Ana** v Rogaški Slatini je idealna izbira oddiha za tiste, ki uživate v miru in ne marate hotelskega vrveža, ki želite za prazne želodčke skrbeti sami ter iščete poceni počitnice. Vila Ana nudi 13 sob z lastno kopalnico (dvo- in troposteljne, TV, radio, WC, tuš), dnevni prostor za druženje in kuhinjov pritličju ter brezžični internet. Tudi v tem primeru, če se odločite za Garni hotel Vila Ana** v Rogaški Slatini in v primeru, da ste član zveze/združenja hkrati tudi član društva upokojencev v okviru zveze ZDUS, se lahko odločite bodisi za koriščenje popusta za člane DU (ta popust ne pripada ostalim sopotnikom, če niso tudi sami člani DU), ali popust namenjen članom zveze/združenja in njihovim sopotnikom. Član se odloči za njemu bolj ugodno ponudbo. V ceni je že upoštevan dogovrjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.
Predstavitev Hotela Delfin*** v Izoli

 

Slikovne priloge

  • 07. 11. 2013
    Vila Ana** v Rogaški Slatini

  • 07. 11. 2013
    Hotel Delfin*** v Izoli


Datotečne priloge


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 5974
št. pogledov trenutnega uporabnika: 5919
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 06.12.2021 00:51:53 | čas izdelave strani: 0,414s