< nazaj na novice

18. januar 2013

Kraj: Ljubljana

9. PRVENSTVO VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO V VELESLALOMU - CERKNO 26.1.2013

 

9. PRVENSTVO VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO V VELESLALOMU – CERKNO 26.1.2012

9. prvenstvo veteranov vojne za  Slovenije v veleslalomu bo ekipno in posamično. Prvenstvo bo potekalo v okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«. 

Na tekmovanje vabimo tekmovalce območnih združenj VVS kakor tudi tekmovalce združenja Sever, ki bodo tekmovali ekipno in posamično, ter tekmovalce ZČS Severne Primorske, ki bodo tekmovali samo posamično.

9. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 26. januarja 2013 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno

Izvleček iz programa :

Smučarski center Cerkno:

 9.00    Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog,

 9.30    Otvoritev tekmovanj

10.30   Start tekmovalcev na 9. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu   tekmujejo: člani                 združenja Sever in člani ZSČ  

11.00   Start tekmovalcev na 9. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu   tekmujejo: člani
            ZVVS

Hotel Cerkno:

13.30  Zbor udeležencev pred Hotelom Cerkno, kosilo

14.30  Zaključna slovesnost z razglasitvijo rezultatov

Osnovna pravila tekmovanja:

Člani zveze častnikov nastopajo v dveh samostojnih kategorijah na začetku tekmovanja. Medalje jim posebej podeli ZSČ. Samostojno tekmovanje imajo tudi člani Severa.

Vsak udeleženec lahko na dan prireditve, kot  tekmovalec nastopi samo enkrat (kot član ZSČ, kot član ZB,

pripadnik SV, član ZVVS,...). Če se kasneje ugotovi , da je tekmoval večkrat, se ga v vseh kategorijah diskvalificira.

Nastopajo lahko samo člani ZVVS iz vse Slovenije, člani združenja Sever in člani Zveze častnikov Slovenije.

Tekmovanje poteka posamično v  naslednjih kategorijah: 

-           moški letnik 1962 in mlajši

-           moški letnik 1952 do 1961

 -        moški  letnik 1951 in starejši

 -      ženske (vseh starosti).

 

Vsi  tekmovalci tekmujejo posamično. 

Medalje za posamično tekmovanje, ki jih prejmejo prvi trije v vsaki kategoriji, podeli  Zveza 
veteranov vojne za Slovenijo.

Ekipno tekmujejo tekmovalci območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo posebej in člani Združenja Sever posebej. Za ekipno tekmovanje pri ZVVS se štejeta po dva najboljša časa v vseh treh moških kategorijah (skupno šest časov). Za ekipno uvrstitev Sever se bo štel po en najboljši rezultat iz vsake starostne kategorije (moških in žensk), v točkah po vrednotenju programa FIS (kot na državnem prvenstvu 29.2.2012 v Mariboru).

Prve tri ekipe v trajno last prejmejo pokale, ki jih podeli Zveza veteranov vojne za Slovenijo in Združenje Sever.

Zmagovalna ekipa prejme (za obdobje enega leta) prehodni pokal odprtega veteranskega prvenstva Slovenije v veleslalomu, ki ga podeljuje ZVVS. Prehodni pokal prejme ekipa v trajno last ob treh zaporednih osvojitvah ali po petih zmagah s presledki.

Posamezno OZ ZVVS, Združenja Sever in OZ Zveze častnikov Slovenije lahko prijavijo neomejeno število tekmovalcev.

Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno. Koordinatorja za veteransko prvenstvo v veleslalomu: Franci Ferjančič GSM 041-475 312 in Boris Jordan GSM 041-482 519.

Prijave in stroški tekmovalcev:

Tekmovalca lahko prijavi samo njegova organizacija na prijavnem obrazcu – posamičnih prijav in priav v mailih brez prijavnic, ne bomo upoštevali.

Prijave tekmovalcev morajo obsegati naslednje podatke: ime in sedež OZ VVS, Združenja Sever ali OZ ZČS,imena, priimke in letnice rojstva ter članske številke članskih izkaznic tekmovalk in tekmovalcev, ime in priimek ter telefon kontaktne osebe.

Prijave sprejemamo, (po možnosti po E-mailu) najkasneje do nedelje 20. Januarja, v ponedeljek pa bo izvedeno žrebanje štartnih številk. Prijave tekmovalcev morajo obvezno biti na prijavnem obrazcu, ki je objavljen na spletni strani, dostavljen pa bo tudi vsem OO ZVVS. Žrebanje bo potekalo po ekipah, zato morajo biti tekmovalci na obrazcu razvrščeni po kakovosti (oziroma kot želite, da bodo startali) od najboljšega navzdol.

Naknadnih prijav, sprememb in zamenjav, po tem roku ne bo možno upoštevati. Svetujemo, da prijavite tudi tekmovalce, katerih udeležba še ni zanesljiva, ker to nič ne stane (karte in hrano se bo obračunalo po dejanski udeležbi).

Po tem roku (vsekakor pa pred petkom 25. januarja) bomo vse ekipe obvestili o prejemu prijave in morebitnih dodatnih podrobnostih. V primeru, da ekipe ne bodo prejele potrditve, pomeni, da organizator prijave ni prejel. V primeru prestavitve (vremenske razmere), vas bomo pravočasno obvestili.

Vodje ekip prevzamejo pakete, ki vsebujejo štartne številke, na Smučarskem centru Cerkno od 8.30 dalje in sicer na stojnici nasproti blagajne vstopne postaje smučarske proge Brdo, ki bo ustrezno označena.

Za nakup smučarskih kart in bonov za kosilo vodje ekip, na posebej označeni blagajni vstopne postaje smučarske proge Brdo, predložijo naročilnico, na podlagi katere jim bo naknadno izstavljen račun. Naročilnica naj vsebuje popolne podatke o naročniku in se glasi na naslov dobavitelja: Hotel Cerkno d.o.o., Sedejev trg 8, 5282 Cerkno. 

Strošek na tekmovalca: dnevna  smučarska karta: 14,00 EUR,  kosilo: 6 EUR. krijejo prijavitelji ekip. Za spremljevalce, ki ne bodo smučali, povratna karta za dostavno sedežnico stane 3,5 EUR..

Prijave pošljite na naslov (na E-mail): franci.ferjancic@siol.net

Nasvidenje na Smučarskem centru Cerkno na Črnem Vrhu nad Cerknim!

 

Predsednica OO ZVVS Idrija-Cerkno                                                                                                           Milena Kržišnik                                                               

 

Slikovne priloge

  • 18. 01. 2013
    Smučar


Datotečne priloge


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 2580
št. pogledov trenutnega uporabnika: 2558
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 15.04.2021 17:02:18 | čas izdelave strani: 0,412s