< nazaj na dogodke

19. oktober 2019

Kraj: Policijska akademija, Tacen pod Šmarno goro

OZVVS Bela krajina

Usposabljenje članov OZVVS in društev Sever

Zveza veteranov vojne za Slovenijo in Zveza policijskih veteranskih društev Sever sta v soboto, 19. oktobra 2019, organizirali skupno usposabljanje sekretarjev območnih združenj in tistih članov le-teh, ki se ukvarjamo s pripravljanjem in objavljanjem gradiv na spletnih straneh združenj. Usposabljanje je bilo izvedeno v prostorih Policijske akademije v Tacnu pod Šmarno goro.

 

Najprej sta nas pozdravila oba predsednika krovnih veteranskih organizacij: gen. Ladislav Lipič in dr. Tomaž Čas. V svojih nagovorih sta poudarila pomen pravočasnega in kakovostnega informiranja članov združenj in javnosti.

 

V nadaljevanju nas je predstavnik Centra za socialno delo Brežice seznanil z zadevami, povezanimi z varstvenim dodatkom, spregovorili pa smo tudi o veteranskem dodatku.

 

Sledila je seznanitev s platformo Facebook in z njeno uporabnostjo pri hitrem komuniciranju širokega kroga vključenih. Prikazan nam je bil tudi postopek vzpostavitve Facebook računa za npr. območno združenje.

 

Po odmoru za kosilo pa smo se razdelili v dve delovni skupini: sekretarji območnih združenj so se posvetili zadevam, s katerimi imajo največ opravka pri svojem delu (organizacija, evidence, članstvo, finance,…).

 

Ostali pa smo prisostvovali informiranju o delu na pripravi nove spletne strani ZVVS in povezanih območnih združenj. Ugotovili smo, da nam bo novi računalniški program omogočal prijaznejše objavljanje gradiv in s tem povezanih zadev. V novo informacijsko okolje bomo slej ko prej morali preiti v vseh OZVVS.

 

Ob razčiščevanju vprašanj prisotnih je kar prehitro minil čas, namenjen sobotnemu izobraževanju.

 

Fotografije: Peter Golobič

 Vir: Peter Golobič

Slikovne priloge

  • 23. 10. 2019
    Udeleženci seminarja

  • 23. 10. 2019
    Udeleženci seminarja


Povezave


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 262
št. pogledov trenutnega uporabnika: 255
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 27.09.2020 08:41:41 | čas izdelave strani: 0,497s