< nazaj na dogodke

22. junij 2018

Kraj: Kanižarica pri Črnomlju

OZVVS Bela krajina

Strelsko tekmovanje belokranjskih veteranov

Strelsko tekmovanje belokranjskih veteranov

Letos smo belokranjski veterani v počastitev Dneva državnosti organizirali in izvedli že 12. ekipno tekmovanje v streljanju s pištolo.

Na tekmovanje se je prijavilo  osem ekip: ekipa OZVVS Dolenjska, OZVVS Kočevje, PVD Sever Dolenjska in Bela krajina, UDVDR RH Ozalj iz sosednje Hrvaške, ekipa Slovenske vojske iz Vojašnice Franca Uršiča iz Novega mesta, ekipa OZSČ Bele krajine in dve ekipi iz OZVVS Bela krajina.

Po uvodnem nagovoru predsednika OZVVS Bela krajina Matije Brunskoleta in vodje streljanja Antona  Šukljeta so ekipe začele s tekmovanjem v streljanju s  pištolo  na razdalji 15 metrov v tarčo 50 x 50 cm, stoje s petimi naboji za preizkus in z desetimi naboji za oceno.

Ob brezhibnem vodenju tekmovanja in ob potrebni zbranosti ter ob natančnem delu sodniškega tima  Branka Kobetiča in Božidarja Šoberja smo uspešno  zaključili današnje tekmovanje. Po družnem komentiranju opravljenega streljanja smo skupaj odšli  na turistično kmetijo Bahor na Tanči gori. Po okusni malici smo razglasili rezultate tekmovanja.

Med tričlanskimi ekipami je zmagala naša 1.ekipa OZVVS Bela krajina, drugo mesto je osvojila ekipa UDVDR HR Ozalj, tretje mesto pa ekipa OZVVS Kočevje.

Med posamezniki pa je bila najboljša članica Janja Metež, drugi je bil Martin Ilenič in tretji Branko Kobetič, vsi trije člani ekipe Bela krajina 1.

V sproščenem vzdušju je kar prehitro napočil čas slovesa ob obljubi, da se drugo leto zopet srečamo na tekmovanju, s še boljšimi rezultati.

 

Fotografije: Bojan Jakša

 Vir: Matija Brunskole

Slikovne priloge

  • 22. 06. 2018
    Tekmovalne ekipe


Povezave


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 2317
št. pogledov trenutnega uporabnika: 2298
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 15.04.2021 15:03:32 | čas izdelave strani: 0,407s