< nazaj na dogodke

23. februar 2018

Kraj: Kulturni center Semič

OZVVS Bela krajina

Zaključili smo še eno razgibano leto

Veterani vojne za Slovenijo, organizirani v Območnem združenju VVS Bela krajina, smo se na letošnjem zboru zbrali v prijetnem okolju semiškega Kulturnega centra v petek, 23. februarja 2018 zvečer.

 

Po intoniranju himne in po uvodnih besedah našega predsednika Matije Brunskoleta so nam učitelji in učenci semiške osnovne šole pripravili res bogat domoljubno obarvan kulturni program.

 

Sledil je uradni del zbora: po svečano opravljenem veteranskem dejanju so sledila izčrpna poročila o delu v preteklem letu. Skupaj smo ugotovili, da je bilo leto 2017 za naše Območno združenje zelo uspešno in da smo izpolnili vse cilje, ki smo jih zapisali v lanski program dela.

 

V nadaljevanju nam je predsednik združenja predstavil finačno ovrednoten načrt dela za leto 2018, ki je prav tako, kot lanski, zelo ambiciozno zastavljen. Tudi le-tega smo soglasno sprejeli.

 

Sledili so pozdravni nagovori gostov, ki so vsi poudarili lansko uspešno delo, predvsem pa tesno in plodno sodelovanje, ki naj se nadaljuje tudi v bodoče.

 

Tudi letos smo podelili več priznanj prizadevnim veterankam in veteranom ter nekaterim organizacijam, brez katerih naše delo ne bi bilo tako uspešno.

 

Uradnemu delu zbora je sledilo veteransko druženje v avli kulturnega centra, kjer so se ob prigrizku in pijači nadaljevali številni neformalni in prijateljski pogovori.

 

Fotografije prispeval: Peter Golobič

 Vir: Peter Golobič

Slikovne priloge

  • 26. 02. 2018
    Dobitniki priznanj


Povezave


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 4239
št. pogledov trenutnega uporabnika: 4220
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 05.12.2021 23:42:25 | čas izdelave strani: 0,421s