< nazaj na dogodke

31. maj 2016

Kraj: Ozalj, Hrvaška

OZVVS Bela krajina

6. mednarodno srečanje veteranov v Ozlju na Hrvaškem

Udruga dragovoljaca in veterana domovinskog rata Republike Hrvatske (UDBRH) v Ozlju je tako, kot vsako leto, tudi letos organizirala že 6. mednarodno srečanje veteranov, v okviru katerega smo se veterani s prižigom sveč pri spominski plošči spomnili padlih kolegov, veteranov iz Hrvaške.

 

Srečanju so sledile športne igre za veterane. Tudi letos so povabili dve ekipi iz Slovenije, in sicer ekipi Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo  (OZVVS) Novo mesto in OZVVS Bela krajina. Na sončno nedeljo, 8. maja 2016, ob 9.uri, smo se vse ekipe zbrale na igrišču pri domu veteranov v Ozlju, katerim smo se pridužili tudi podpredsednik ZVVS g. Marjan Grabnar, generalni sekretar g. Mitja Jankovič ter predsednik OZVVS Dolenjska g. Jože Ribič in predsednik OZVVS Bela krajina g. Matija Brunskole.  Po prijaznem in gostoljubnem sprejemu smo člani ekip tekmovali v malem nogometu, kegljanju, vleki vrvi in v igranju kart Bela. Ob 13. uri se je zaključil tekmovalni del športnih iger, kateremu je sledila pogostitev.

 

Za tem je sledila razglasitev rezultatov. Ekipa OZVVS Bela krajina je osvojila četrto mesto v malem nogometu in vlečenju vrvi ter tretje mesto v keglanju in igranju kart Bela. UDBRH smo se zahvalili za odlično organizacijo športnih iger veteranov iz Hrvaške in Slovenije, pogostitev in prijetno druženje.

 

 Vir: Matija Brunskole

Slikovne priloge

  • 31. 05. 2016
    ekipe šprtnikov veteranov


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 1577
št. pogledov trenutnega uporabnika: 1572
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@zvvs.si | strežniški datum in čas: 26.05.2020 21:44:20 | čas izdelave strani: 0,405s